VCA gecertificeerd blijven?

VCA voor Bedrijven ondersteunt bedrijven met het behouden van VCA bedrijfscertificaten. Lees verder om te weten te komen wat u als bedrijf in orde dient te hebben en waarmee wij u kunnen ondersteunen.

Samen met VCA voor Bedrijven blijft uw VCA systeem eenvoudiger up-to-date en verlopen de jaarlijkse VCA audits soepel. Daarnaast voldoet u met onze samenwerkingsovereenkomst meteen aan de kenniseis vanuit VCA-norm voor de VGM-functionaris. Onze deskundige medewerkers worden namelijk periodiek bijgeschoold over de laatste wijzigingen in de VCA-normen en de focusgebieden van de externe auditoren.

In de praktijk zien wij regelmatig dat het beheer van een VCA bedrijfscertificering toch meer werk is dan gedacht en dat er enige tijd voor de jaarlijkse VCA audit weer veel werk moet worden verzet. Door onze aanpak wordt de tijdsbesteding over het jaar verdeeld, heeft u kundige ondersteuning en kost het uiteindelijk minder geld en tijd. Wij kunnen die nazorg door middel van een onderhoudscontract meteen meenemen in onze offerte indien gewenst, maar maken hiervoor ook graag een afspraak om dit nader toe te lichten of te bespreken.

 

Contact 

Heeft u vragen? Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen bij uw VCA certificering?
Bel of mail ons. Wij zijn u graag van dienst.


+31 (0) 251 25 46 99